Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Παναιτωλικός – ΟΦΗ 3-1 (τελικό)

Τέλος του αγώνα. 

93′: ΓΚΟΛ ο Παναιτωλικός. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Λιάβας πάτησε στον Πέρες, το σουτ του οποίου βρήκε και στον Βούρο και κατέληξε στα δίχτυα.

89′: Κίτρινη κάρτα στον Πέρες.

85′: Εκτός οι Ντουάρτε και Τσιγγάρας, μέσα οι Σενγκέλια και Πέρες.

84′: Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ, με τον Στεργιάκη να βγάζει το σουτ του Γκαγιέγκος, με τον Μαυρία στη συνέχεια να παραχωρεί κόρνερ.

79′: Μεγάλη στιγμή για τον ΟΦΗ, με τον Γκαγιέγκος να παίρνει το ριμπάουντ και με ένα βολέ στην κίνηση έξω από την περιοχή, να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

78′: Λάρσον αντί του Θοράρινσον.

72′: ΓΚΟΛ ο ΟΦΗ. Ωραία κίνηση του Ισέκα στην πλάτη της άμυνας και με ακόμα πιο όμορφο τελείωμα, μείωσε από κοντά σε 2-1. Ντεμπούτο με γκολ για τον Βέλγο.

70′: Αλλαγές για τον Παναιτωλικό. Εκτός οι Τορεχόν και Οικονόμου, μέσα οι Μπακάκης και Ντουάρτε.

69′: Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Σουτ του Φελίπε έξω από την περιοχή, ο Στεργιάκης απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ.

64′: Αλλαγές για τον ΟΦΗ, Νέιρα, Τοράλ εκτός, Ισέκα και Γκαγέγκος. Ντεμπούτο για τον Βέλγο.

Έγινε τσεκ από το VAR για την πιθανότητα οφσάιντ. Δεν υπάρχει τίποτα και έχουμε συνέχεια στο ματς. 2-0 ο Παναιτωλικός και 4-1 συνολικό σκορ.

59′: ΓΚΟΛ ο Παναιτωλικός. Ο Λιάβας έκανε το γύρισμα, ο Ντουάρτε έβαλε την κόντρα όσο έπρεπε και ο Χατζηθεοδωρίδης από κοντά νίκησε τον Μπάουμαν για το 2-0.

55′: Εκτός ο Μπάκου, μέσα ο Μοσκέρα για τον ΟΦΗ.

55′: Κίτρινη κάρτα στον Νέιρα.

50′: Κίτρινη στον Μαλή για φάουλ στον Τοράλ.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Ριέρα αντί του Γκλάζερ για τον ΟΦΗ.

Τέλος ημιχρόνου. 

Το συνολικό σκορ είναι 3-1 υπέρ του Παναιτωλικού. Ο ΟΦΗ χρειάζεται δύο γκολ για να πάει το ματς στην παράταση και τρία για να προκριθεί.

38′: ΓΚΟΛ ο Παναιτωλικός. Απίστευτη συνεργασία που ξεκίνησε από τον Τορεχόν, έδωσε στον Πέδρο που με τακουνάκι βρήκε τον Ντίας, εκείνος έδωσε στον Ντουάρτε και με ένα δυνατό συρτό σουτ, νίκησε τον Μπάουμαν για το 1-0.

30′: Τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με δοκάρι. Ο Τορεχόν γυρίζει με τη μία από τα αριστερά, ο Ντίας κάνει το σουτ με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι μετά από παρέμβαση του κίπερ και εν συνεχεία ο Μπάουμαν να μαζεύει την μπάλα κερδίζοντας και το φάουλ.

23′: Ο Στεργιάκης έβγαλε με εντυπωσιακή επέμβαση στην κάτω δεξιά του γωνία την κεφαλιά του Νέιρα. Δύσκολη απόκρουση με την μπάλα να σκάει μπροστά στον Έλληνα τερματοφύλακα.

18′: Κίτρινη κάρτα στον Φελίπε για σκληρό μαρκάρισμα στον Πέδρο.

16′: Μεγάλη στιγμή για τον ΟΦΗ με το σουτ του Μπάκιτς να βγάζει πάνω στην γραμμή ο Μαλής.

7′: Γλυκό γύρισμα του Νέιρα στην αντίπαλη περιοχή, απομάκρυναν οι παίκτες του Παναιτωλικού.

2′: Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Μετά από κομπίνα, η μπάλα έφτασε στον Νέιρα δεξιά στην περιοχή, εκείνος έκανε τη σέντρα, οι παίκτες του ΟΦΗ μπερδεύτηκαν μπροστά ακριβώς από την αντίπαλη εστία, με τον Μάλη να παραχωρεί σωτήρια σε κόρνερ.

Άρχισε ο αγώνας. 

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο πλαίσιο των ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Στον πρώτο αγώνα στο Ηράκλειο η ομάδα του Αγρινίου είχε νικήσει με 2-1. 

Οι ενδεκάδες

Παναιτωλικός (3-5-2): Στεργιάκης, Μαλής, Οικονόμου, Μλάντεν, Ντουάρτε, Τσιγγάρας, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρίας, Τορεχόν, Ντίας, Πέδρο.
 

ΟΦΗ (4-2-3-1): Μπάουμαν, Μπρεσάν, Μπάκου, Νέιρα, Βούρος, Τοράλ, Τοράρινσον, Λουίζ Φελίπε, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Αμπάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ