Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με απουσίες ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό, πρώτη προπόνηση για τον Ότο (ΦΩΤΟ)

Μετά τις υπογραφές και την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του, ο Γιόνι Ότο έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ. Προφανώς δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς θα χρειαστεί μερικές προπονήσεις στα πόδια του. 

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα στο ντέρμποι κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν κατά κύριο λόγο, στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην ανάπτυξη, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του Ρουμάνου προπονητή, όπως επίσης και ο Άλι Σαμάτα, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Τανζανίας και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Εκτός αποστολής για λόγους αποφόρτισης έμειναν και οι Κεντζιόρα, Κοτάρσκι, Μεϊτέ και Ντεσπόντοφ.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το ματς κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ