Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Το buzzer-beater της χρονιάς από τον Γιώργο Παπαγιάννη!

Απίθανο. Συγκλονιστικό. Ασύλληπτο…

Το τρίποντο που έβαλε ο Γιώργος Παπαγιάννης στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας της χθεσινοβραδινής εκτός έδρας αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε με την Μπασαχσεχίρ για την 18η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος μπαίνει μία στις 100.

Ο διεθνής Έλληνας σέντερ έκανε ένα σουτ-προσευχή από πλάγια θέση και πολύ πίσω από το κέντρο του γηπέδου για να διαμορφώσει το 96-96 και να οδηγήσει το ματς στην παράταση, πριν πνιγεί στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Στο έξτρα πεντάλεπτο, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατάφερε δε να επικρατήσει με 110-105 και να πάρει ένα σημαντικό “διπλό” για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 15-3.

Ο Παπαγιάννης είχε συνολικά 15 πόντους και 3 ριμπάουντ σε κάτι λιγότερο από 25 λεπτά, ενώ πρώτος σκόρερ της Φενέρ ήταν ο Μελί Μαχμούτογλου με 21 πόντους. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος μέτρησε 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Double-double με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ πέτυχε ο Σεμούς Χαζέρ.

Από πλευράς γηπεδούχων ξεχώρισαν οι Τάιλερ Κάβανο και Αξέλ Μπουτέιγ με 23 πόντους έκαστος.

Μετά το ματς, ο Παπαγιάννης δήλωσε: “Απέμεναν λίγα δευτερόλεπτα και είχα τον Μελίχ (Μαχμούτογλου) να φωνάζει προς εμένα. Είδα δύο αντιπάλους κοντά μου. Πήρα τη μπάλα και απλώς την πέταξα. Είχα την τύχη με το μέρος μου.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε πολύ καλά. Η Μπαχτσεσεχίρ είναι πολύ καλή ομάδα και πάντα μάχεται μέχρι το τέλος. Κάθε φορά που έμεναν πίσω στο σκορ, έβρισκαν τρόπο να επιστρέφουν στο παιχνίδι. Έπαιξαν πολύ επιθετικά, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε στο τέλος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ