Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έρχεται ο Ράντονιτς για Ολυμπιακό – Ανοιχτό του Ερνάντες – Ανατροπή με Ιμπόρα

Νέα δεδομένα προκύπτουν στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού…

Οι μεταγραφικές υποθέσεις των Πειραιωτών μπαίνουν στην τελική ευθεία, μιας και ολοκληρώνεται σιγά-σιγά το “παράθυρο” του Ιανουαρίου και υπάρχουν αλλαγές στο πλάνο ενίσχυσης του ρόστερ του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Η πρώτη αφορά την υπόθεση του Νεμάνια Ράντονιτς, που προχώρησε με γοργούς ρυθμούς τα τελευταία 24ωρα. Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις κι αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Σέρβος άσος αναμένεται αύριο στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν δικό τους τον 28χρονο εξτρέμ, καταβάλλοντας στην Τορίνο ένα ποσό της τάξεως των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αντίθετα, υπάρχει “αγκάθι” στην περίπτωση του Γκαστόν Ερνάντες. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός παρουσιαζόταν ως “κλεισμένος” από τον Ολυμπιακό, με βάση τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούσαν στην Αργεντινή. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή υπήρξε διαφοροποίηση στις απαιτήσεις της Σαν Λορέντζο. Δεν αποκλείεται, πάντως, να κάνει ρελάνς ο ελληνικός σύλλογος, καθώς ο Αργεντινός αρέσει αρκετά.

Αναφορικά, τέλος, με τον Βιθέντε Ιμπόρα, ο 35χρονος Ισπανός χαφ βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου το τελευταίο διάστημα, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι θα συνεχίσει με τα ερυθρόλευκα ως το τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ