Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Σειρήνες» από Βραζιλία για τον Μάρκος Αντόνιο του ΠΑΟΚ – Θέλει 7 εκατ. η Λάτσιο – Τι μέλλει γενέσθαι (ΦΩΤΟ)

Τις προηγούμενες ημέρες, δημοσίευμα από την Βραζιλία αποκάλυπτε το ενδιαφέρον της Φλαμένγκο για τον Μάρκος Αντόνιο, υπογραμμίζοντας πως η εν λόγω υπόθεση είναι ανοιχτή από το 2022. Μεταξύ άλλων, τόνιζαν πως είναι προσωπική επιλογή του Τίτε.

Σκυτάλη πήρε ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σκίρα, σημειώνοντας πως η ομάδα της Βραζιλίας έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 23χρονο μέσο, χωρίς όμως περαιτέρω λεπτομέρειες.

Πίσω στη Βραζιλία, οι συμπατριώτες του Μάρκος Αντόνιο παραθέτουν λεπτομέρειες αναφορικά με τα «θέλω» της Λάτσιο, δεδομένου πως ο βραχύσωμος χαφ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την ιταλική ομάδα.

Όπως σημειώνουν, «η Λάτσιο χρειάζεται ρευστό και δεν θέλει να τον παραχωρήσει στην ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο ως δανεικό. Οι διαπραγματεύσεις έχουν σταματήσει, αλλά ο σύλλογος συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση και η Λάτσιο ζητά 7 εκατομμύρια ευρώ».

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του Μάρκος Αντόνιο διαψεύδουν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, κάνοντας λόγο για fake news. Μάλιστα, υποστηρίζουν πως ο Βραζιλιάνος απολαμβάνει πλέον τον χρόνο του στους ασπρόμαυρους, έχοντας αφήσει πίσω του τα δύσκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ