Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Λαμία – Κηφισιά 4-1 (τελικό)

Τέλος του αγώνα. 

90′: Τερεζίου αντί Τσιλούλη.

Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

87′: ΓΚΟΛ η Λαμία. Ο Τόσιτς εκτέλεσε το φάουλ, ο Μάλτσι πετάχτηκε ανάμεσα σε Λαντρ και Τεσέιρα, έκανε την προβολή και έκανε το 4-1.

83′: Στάνκο αντί Νούνιες και Μάλτσι αντί Καρλίτος.

78′: Ο Τσιλούλης βγήκε τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς, που απέκρουσε.

76′: Δυνατό σουτ του Τζανδάρη, έβγαλε με δυσκολία ο Αναγνωστόπουλος, ο Σιμόν έπιασε σουτ στην κίνηση από δύσκολη διαγώνια θέση και ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια 

70′: Κίτρινη κάρτα στον Σολόα για φάουλ.

69′: Τόσιτς αντί Μαρτίνεθ και Σίντκλεϊ αντί Ακούνια.

66′: Κίτρινη κάρτα στον Νούνιες.

64′: Φάση διαρκείας στα καρέ της Λαμίας, δεν μπόρεσαν να εκτελέσουν Μπιφουμά, Τετέι και Οζέγκοβιτς.

59′: Και πάλι το κόρνερ εκτελέστηκε πλασαριστά, ο Μιλίτσεβιτς έκανε τη σέντρα, άστοχη κεφλαιά του Λαντρ από το πρώτο δοκάρι.

56′: ΓΚΟΛ η Λαμία. Ο Πέιος εκτέλεσε απρόσεχτα ένα φάουλ έξω από την περιοχή της Κηφισιάς προς τον Λαντρ, ο Καρλίτος έκλεψε την μπάλα, πάτησε περιοχή και με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-1.

49′: Ο Μπιφουμά κουβάλησε την μπάλα, πέρασε την κάθετη πάσα στον Οζέγκοβιτς, ο οποίος αστόχησε σε τετ α τετ με τον Κοσέλεφ.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Μια αλλαγή στην ανάπαυλα. Ο Ματέους Σάντος πήρε τη θέση του Μασούρα.

Hμίχρονο: Λαμία – Κηφισιά 2-1.

43′: Ο Μπιφουμά έφυγε στην αντεπίθεση, κουβάλησε την μπάλα, έπαιξε κάθετα για τον Μασούρα, ο οποίος άνοιξε το κοντρόλ αλλά πήρε το κόρνερ

40′: ΓΚΟΛ η Λαμία. Ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε με κεφαλιά, ο Ακούνια πήρε και αυτός κεφαλιά, ο Μαρτίνεθ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και εκτέλεσε τον Αναγνωστόπουλο. Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε σε πρώτο χρόνο για οφσάιντ, αλλά η φάση εξετάστηκε από τον VAR και το γκολ – σωστά – μέτρησε. 

23′: ΓΚΟΛ η Λαμία. Ο Καρλίτος εκτέλεσε φάουλ ανάμεσα από κέντρο και μεγάλη περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Σιμόν, ο οποίος έπιασε σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ανάμεσα από τα πόδια του Πέιου και κατέληξε στα δίχτυα.

15′: Δυνατό σουτ του Καρλίτος εκτός περιοχής, άουτ η μπάλα 

12′: ΓΚΟΛ η Κηφισιά. Εξαιρετική σέντρα του Γκόμπελιτς, κεφαλιά πάσα του Τεσέιρα και ο Λαντρ με σουτ εξ επαφής άνοιξε το σκορ.

10′: Επικίνδυνη σέντρα του Καρλίτος απομάκρυνε στο δεύτερο δοκάρι ο Γκόμπελιτς 

Άρχισε ο αγώνας. 

Η Λαμία υποδέχεται στο «Αθανάσιος Διάκος» την Κηφισιά για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ, Νούνιεζ, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ, Ακούνια, Καρλίτος.

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τεσέιρα, Μιλίσεβιτς, Λάντρ, Πέιος, Οζέγκοβιτς, Ιπαλίμπο, Μπιφουμά, Μασούρας, Τετέι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ