Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποιοι ακολουθούν τον Τσικίνιο στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός χορεύει σε μεταγραφικούς ρυθμούς…

Σε πρώτη φάση, οι ερυθρόλευκοι πλησιάζουν στην απόκτηση του Τσικίνιο, του 28χρονου Πορτογάλου κεντρικού μέσου της Μπενφίκα.

Από εκεί κι έπειτα, η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ αναζητά και την έλευση δύο κεντρικών αμυντικών που θα προσδώσουν ποιότητα σε μία θέση με πολλές «πληγές» φέτος.

Ο Ντέιβιντ Κάρμο της Πόρτο και ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο της Αταλάντα είναι σε πρώτο πλάνο για τη θέση του αριστεροπόδαρου στόπερ, με το πράγμα να φαίνεται πιο δύσκολο στην περίπτωση του πρώτου, λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων των «δράκων».

Αντιθέτως, ο Αργεντινός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024 και τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει αγωνιστεί μόλις 5 ματς και 32 λεπτά συνολικά. Δεν υπολογίζεται στο ροτέισον του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι και ο Ολυμπιακός θέλει να τον προσθέσει στο ρόστερ του.

Για τη θέση του δεύτερου στόπερ (δεξιοπόδαρος), υπάρχουν στη λίστα νεαροί Βραζιλιάνοι. Όπως ο Γκάμπριελ της Ζιλ Βιθέντε, ενώ έγινε μία επαφή με την Αδάνα Ντεμίρσπορ για τον 26χρονο αμυντικό Γκραβιγιόν, αλλά αποδείχθηκε άκαρπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ