Μετάβαση στο περιεχόμενο

Volley League Γυναικών: Εύκολη εκτός έδρας νίκη για τον Ολυμπιακό

Με περισσότερη ποιότητα και λύσεις στο παιχνίδι του, ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ εκτός έδρας και έφτασε τους 29 βαθμούς σε 12 παιχνίδια στη Volley League γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τις Ντέακ, Ουίλιαμς, Κυπαρίσση, Κλέπκου, Πολυνοπούλου, Τσιόγκα και Ξανθοπούλου, ενώ ο Ολυμπιακός με τις Καράρο, Λαμπρούση, Εμμανουηλίδου, Μλείνκοβα, Νίζετιχ, Κούμπουρα και Αρτακιανού.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά και με μπλοκ από τις Ουίλιαμς και Τσιόγκα προηγήθηκε με 7-5, για να πάρει όμως στη συνέχεια τα ηνία ο Ολυμπιακός με 10-13 μετά από άσσο της Καράρο.

Παρά την πίεση του ΠΑΟΚ που προσπάθησε να μειώσει κυρίως με την Κυπαρίσση, οι «ερυθρόλευκες» διατήρησαν το +3 (18-21) πηγαίνοντας προς στο φινάλε του πρώτου σετ και με 20-25 από πλασέ της Μλεΐνκοβα.

Στο δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενες μπήκαν με αυτοπεποίθηση και μομέντουμ και βάζοντας τις Νίζετιχ και Κούμπουρα παραπάνω στο παιχνίδι προηγήθηκαν με 7-11, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην υποδοχή του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Μιτσέλι συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και με μπλοκ άουτ της Νίζετιχ έστειλε την διαφορά στους 7 (10-17), για να έρθει με σχετική άνεση το 0-2 με 14-25 μετά από μπλοκ της Εμμανουηλίδου.

Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός πήρε γρήγορα κεφάλι με 0-4, θέλοντας να εξασφαλίσει γρήγορα τη νίκη. Οι φιλοξενούμενες με τρομερό μπλοκ κυρίως από την Εμμανουηλίδου, έφυγαν για τα καλά με 3-11 και δημιούργησαν τετελεσμένα από νωρίς.

Οι «ερυθρόλευκες» ξέφυγαν ακόμη και με +10 (5-15) και 9-22 στη συνέχεια, για να τελειώσουν το ματς εύκολα με 14-25 και 0-3 από μπλοκ άουτ της Νίζετιχ.

Τα σετ: 20-25, 14-25, 14-25

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ