Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτή η ομάδα έχει μπει «σφήνα» ανάμεσα στον Κάρμο και τον Ολυμπιακό

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και γίνεται προσπάθεια για την απόκτησή του. Ωστόσο ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της Πόρτο αρνήθηκε πρόταση δανεισμού του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, στο κόλπο για την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού έχει μπει και η Λιόν. Όπως αποκαλύπτει το «RMC» οι «λιονέ» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Κάρμο, θέλοντας να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού μέσα στον μήνα.

Παράλληλα γίνεται λόγος και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να εξακολουθούν να ολοκληρώσουν το deal το οποίο μέχρι στιγμής παρουσιάζει δυσκολίες λόγω των μεγάλων οικονομικών απαιτήσεων της Πόρτο. Το «CNN Portugal» ανέφερε πως ο πορτογαλικός σύλλογος απέρριψε την προσφορά του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι οι «δράκοι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν το «οκ» μόνο με μία πρόταση δανεισμού όπου το ενοίκιο φτάσει το ένα εκατ. ευρώ και η οψιόν αγοράς τα 15 εκατ. ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ