Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λεσόρ: «Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως θα αντιδράσουμε μετά την Μπασκόνια»

Στην ποιότητα της Βαλένθια στάθηκε ο Ματίας Λεσόρ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στις «νυχτερίδες» για τη 19η αγωνιστική της Euroleague.

O σέντερ του Παναθηναϊκού δήλωσε: 

«Έχουμε πολύ διαφορετικό ρυθμό σε σύγκριση με την τελευταία φορά που παίξαμε. Τώρα, είμαστε στην έδρα τους. Είναι αμυντική ομάδα όταν παίζουν στην έδρα τους, διαφορετικό στιλ. Είναι σε καλύτερη φόρμα από αυτή που ήταν πριν. Έχουν μερικές επιστροφές από τραυματισμούς, πήραν και μερικούς νέους, οπότε είναι ένα διαφορετικό ματς.

Θα δούμε αύριο το πόσο δύσκολο είναι να αντιδράσουμε μετά από μια τέτοια ήττα. Δεν μπορώ να σας πω. Θα δούμε αύριο. Δεν μπορούμε να το προβλέψουμε. Ξέρουμε τα συστήματά τους. Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλή άμυνα, μία από τις καλύτερες στην Euroleague στο αμυντικό κομμάτι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επίθεση, να σιγουρευτούμε ότι θα πάρουμε σωστές επιλογές, να περάσει από όλους η μπάλα κι όλα θα πάνε καλά.

Ακόμα δεν μπορώ να αποδώσω πλήρως, δεν θέλω να βρω δικαιολογίες. Προφανώς, αν είδατε το παιχνίδι με την Μπασκόνια θα καταλάβατε ότι δεν είμαι στο 100%, αλλά προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ