Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: ΠΑΟΚ-Τόφας 63-95 (Τελικό)

Τέλος στον αγώνα.

Ξεκίνησε το τελευταίο δεκάλεπτο.

Τέλος στην τρίτη περίοδο, η Τόφας παραμένει μπροστά με 42-77.

Άρχισε το δεύτερο μέρος.

Τέλος στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πίσω στο σκορ με 53-26.

Ξεκίνησε η δεύτερη η περίοδος.

Τέλος στο πρώτο δεκάλεπτο, η Τόφας είναι μπροστά στο σκορ με 27-12.

Ξεκίνησε ο αγώνας.

Γουΐνστον, Ντένμον, Χόμσλι, Ο’Μπράιεν και Γουάιλι οι πέντε της Τόφας.

Φρίντρικσον, Χάρισον, Σχίζας, Γκίλμορ και ΜακΝίς ξεκινούν ως βασικοί για τον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη η Τόφας, δεν έχει τον Ομάρ Προύιτ των 10.2 πόντων και των 4.3 ριμπάουντ στο φετινό BCL.

Δεδομένου ότι και ο νεαρός, Αριστοτέλης Σωτηρίου είναι εκτός λόγω κάκωσης στο γόνατο, το θέμα στη ρακέτα είναι σημαντικό, αφού μπορεί ο Τζαμάνι ΜακΝίς να επιστρέφει μετά από δύο μήνες, αλλά σαφώς του λείπει αγωνιστικός ρυθμός.

Ενώ την τελευταία στιγμή προέκυψε και η απουσία του Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος έχει ίωση. Ο Φώτης Τακιανός τον περίμενε μέχρι λίγο πριν το τζάμπολ, αλλά δεν είναι σε κατάσταση για να παίξει.

Αρχικά, δεν θα αγωνιστεί ο Κένταλ Σμιθ, ο οποίος υπεβλήθη σε επέμβαση στο μάτι του, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στην προπόνηση της παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με αποτέλεσμα να μείνει στα πιτς μέχρι και τα τέλη Γενάρη.

Απέναντί της, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βρει ένα σύνολο που έχει ταλέντο αλλά σίγουρα δεν εντυπωσιάζει. Η Τόφας προκρίθηκε ως τρίτη από τον 8ο όμιλο του BCL με ρεκόρ 2-4, παίρνοντας τα δύο ροζ φύλλα της κόντρα στην αδύναμη Ιγκοκέα και χάνοντας όλα τα υπόλοιπα ματς. Στην Τουρκία, η ομάδα της Προύσας βρίσκεται στα όρια της οκτάδας, με ρεκόρ 7-7, αν και προέρχεται από οριακή νίκη επί της Μπαχτσεσεχίρ με σκορ 88-86.

Παρόλα αυτά, το βασικό είναι ο ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη στον πρώτο αγώνα, έτσι ώστε να μην απωλέσει αυτό το πλεονέκτημα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να μην επαναλάβει αρνητική εμφάνιση, όπως αυτή στην Πάτρα που έφερε την ήττα 80-73 από τον Προμηθέα.

Οι Θεσσαλονικείς εξασφάλισαν τη δεύτερη θέση στον όμιλό τους και με αυτόν τον τρόπο έχουν το πλεονέκτημα, ξεκινώντας τις αναμετρήσεις από την έδρα τους και έχοντας το «μαξιλαράκι» πως ακόμη και αν ηττηθούν στη ρεβάνς (09/01), το τρίτο ματς θα λάβει χώρα στο «σπίτι» τους.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού δίνει ένα κομβικό ματς στο «Παλατάκι», έχοντας ως στόχο να κάνει το πρώτο βήμα στα play-in του BCL, για την εξασφάλιση μιας θέσης στους «16» της διοργάνωσης.

Τζάμπολ στις 19:30.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τόφας για τα play-in του Basketball Champions League.

Καλησπέρα σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ