Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Ονειρεμένο comeback για Ναδάλ!

Έναν χρόνο εκτός court, είπατε; Εκπληκτικός στην πρεμιέρα του για το 2024 ο Ράφα Ναδάλ, νίκησε στα δύο σετ τον Ντόμινικ Τιμ στο Μπρισμπέιν (ATP 250) και άφησε πολλές υποσχέσεις για τη φετινή σεζόν!

Μετά από επέμβαση στο ισχίο και 349 μέρες απουσίας από τα γήπεδα, ο θρυλικός Ισπανός είχε πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στον 30χρονο Αυστριακό (Νο.98), όμως ανταποκρίθηκε με το παραπάνω.

Παίζοντας εξαιρετικό τένις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πήρε τη νίκη με 7-5, 6-1 σε 89 λεπτά και περιμένει στον δεύτερο γύρο τον νικητή του αγώνα Καράτσεφ-Κούμπλερ.

Σέρβιρε υπέροχα, ήταν γρήγορος, εκρηκτικός και θύμισε τόσο πολύ τον… παλιό καλό Ράφα, που μας έκανε να αναρωτηθούμε πώς είναι δυνατόν αυτός ο παίκτης να έλειψε από τα courts για σχεδόν έναν χρόνο.

Και, σίγουρα, όλος ο κόσμος ανυπομονεί να τον δει να επιστρέφει στο Australian Open και να παλεύει δίπλα στους καλύτερους…

«Ευχαριστώ για τη στήριξη», είπε στην on court συνέντευξή του ο 37χρονος τενίστας. «Είναι μια σημαντική και συναισθηματική μέρα για εμένα. Μετά από μια από τις πιο δύσκολες χρονιές στην καριέρα μου, είχα την ευκαιρία να παίξω μπροστά σε ένα εκπληκτικό κοινό σε ένα πολύ θετικό επίπεδο. Είναι κάτι που κάνει εμένα, την ομάδα μου και την οικογένειά μου να νιώθουμε περήφανοι».

Eκτός των άλλων, ο Ράφα συμπλήρωσε 1.069 νίκες καριέρας και ξεπέρασε τον Ιβάν Λεντλ, ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας. Από πάνω του είναι μόνο οι Τζίμι Κόνορς (1.274), Ρότζερ Φέντερερ (1.251) και Νόβακ Τζόκοβιτς (1.088).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ