Μετάβαση στο περιεχόμενο

United Cup: Το πρόγραμμα της Ελλάδας ενόψει του «τελικού» με τον Καναδά

Η ήττα της Ελλάδας από τη Χιλή περιέπλεξε τα πράγματα στο Group B του Σίδνεϊ, αλλά το ζητούμενο παραμένει το ίδιο: η νίκη κόντρα στον Καναδά που είναι μονόδρομος.

Καναδάς και Χιλή έχουν από μία νίκη, κάτι που σημαίνει ότι αν η ομάδα των Φερνάντες-Αλιασίμ επικρατήσει αύριο (3/1), περνάει στα προημιτελικά του United Cup με 2-0 και μένει σίγουρα εκτός η Ελλάδα.

Αν, ωστόσο, πάρει τη νίκη η ελληνική ομάδα, τότε θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία και όλα θα είναι ανοιχτά, αφού πέρα από τον πρώτο κάθε γκρουπ περνάει ο καλύτερος δεύτερος από τα τρία γκρουπ της πόλης (Σίδνεϊ).

Τα μηνύματα από τον Τσιτσιπά ήταν σήμερα αρκετά ανησυχητικά, καθώς ο 25χρονος τενίστας δεν έπαιξε στο μονό και φάνηκε να νιώθει άβολα στο τέλος του διπλού, όμως ο ίδιος είπε ότι υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί αύριο και στα δύο ματς.

Εκτός του Στέφανου, πάντως, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ, που δεν έπαιξε κόντρα στη Χιλή λόγω τραυματισμού. Ο 23χρονος Καναδός θα παίξει αύριο μόνο στο διπλό.

Αν, λοιπόν, τηρηθεί το αρχικό πρόγραμμα, ο Τσιτσιπάς θα μονομαχήσει με τον Στίβεν Ντίες στις 08.30 (ΕΡΤ Sports 2), μετά θα μπουν στο court Μαρία Σάκκαρη και Λέιλα Φερνάντες, ενώ η σειρά των αγώνων θα κλείσει με το μεικτό διπλό ανάμεσα σε Τσιτσιπά/Σάκκαρη και Φερνάντες/Αλιασίμ.

Για την ώρα γνωρίζουμε τα δύο πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών από το Περθ και αυτά είναι Πολωνία-Κίνα και Αυστραλία-Κίνα, που θα αναμετρηθούν αύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ