Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σενάρια για Ρεν και Ιωαννίδη στη Γαλλία – Τόσα ζητάει ο Παναθηναϊκός

Στη λίστα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων έχει καταφέρει να προστεθεί το τελευταίο διάστημα ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος έχει τραβήξει την προσοχή από κάθε γωνιά της Ευρώπης χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις στον Παναθηναϊκό.

Η Άιντραχτ εμμέσως πλην σαφώς φλερτάρει έντονα με τον Έλληνα επιθετικό, αλλά φυσικά δεν είναι η μοναδική! Σύμφωνα άλλωστε με το γαλλικό Μέσο «jeunes footeux», ο 23χρονος έχει προσλκύσει επίσης το ενδιαφέρον και της Ρεν που εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Η παρουσία του μάλιστα στο Europa League και τα δυο γκολ που σκόραρε απέναντι στους Γάλλους δεδομένα δεν πέρασαν απαρατήρτητα από τον σύλλογο, με το δημοσίευμα να προσθέτει πως το προφίλ του ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά που αναζητεί ο νέος προπονητής της Ρεν, Ζουλέν Στεφάν.

Το ρεπορτάζ πάντως ολοκληρώνεται με μια νότα… απαισοδοξίας για την τελεσφόρηση της μεταγραφής, καθώς τονίζουν πως ο Παναθηναϊκός είναι διστακτικός μπροστά στο σενάριο πώλησης και η Ρεν θα μπορούσε να αποσπάσει το «ναι» μόνο με μια πρόταση που θα άγγιζε τουλάχιστον τα 20 εκατομμύρια ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ