Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η θερμή αγκαλιά των Αταμάν και Τερίμ στο ΟΑΚΑ! (ΦΩΤΟ)

Λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωσή του από τον Παναθηναϊκό, ο Φατίχ Τερίμ βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα για τη 17η αγωνιστική της Εuroleague. 

Ο 70χρονος Τούρκος προπονητής που αποθεώθηκε από τους οπαδούς των «πράσινων» κατά την είσοδό του στο γήπεδο, είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον συμπατριώτη του και πολύ καλό του φίλο, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι έχει αναλάβει τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, οι δύο άνδρες είχαν μια ζεστή αγκαλιά κατά την ολιγόλεπτη συνομιλία τους η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ