Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Ασταμάτητη Ίντερ «κατάπιε» και τη Λέτσε!

 Η Ίντερ θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή της Serie A, αφού επικράτησε με 2-0 της Λέτσε εντός έδρας. Έτσι πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και επανέφερε την διαφορά της από την Γιουβέντους στους τέσσερις βαθμούς. 

Τον απόλυτο έλεγχο του ματς είχε η Ίντερ, φτιάχνοντας τη μία φάση μετά την άλλη και ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ. Ο Αρναούτοβιτς έχασε αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά τις σπατάλησε όλες και τελικά αυτός που τα κατάφερε ήταν ο Μπίσεκ στο 43ο λεπτό, όταν πήδηξε ψηλότερα από όλους μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογλου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και είχαν ένα διάστημα δέκα λεπτών που πίεζαν ασφυκτικά την αντίπαλη εστία, ωστόσο είχαν πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων και δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Στη συνέχεια, οι «νερατζούρι» πήραν μέτρα στο γήπεδο και άρχιζαν να γίνονται ξανά απειλητικοί, με τον Αρναούτοβιτς στο 78’ να σερβίρει με φοβερό τακουνάκι στον Μπαρέλα που πλάσαρε πολύ ωραία για το 2-0! Το έργο της Λέτσε έγινε ακόμη πιο δύσκολο όταν ο Μπάντα στο 84ο λεπτό δέχθηκε την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Σε άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα η Βερόνα ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, επικρατώντας με 2-0 της Κάλιαρι.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν από νωρίς με 10 παίκτες, αφού ο Μακούμπου στο 52ο λεπτό αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ένα λεπτό αργότερα ο Ενγκόνζ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Τζούριτς στο 90’ να γράφει το 2-0, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο Χατζηδιάκος έπαιξε βασικός για τους φιλοξενούμενους, αλλά η παρουσία του και η απόδοσή του δεν έφτανε για την ομάδα του ώστε να αποφύγει την ήττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ