Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πίκρα στην ΑΕΚ για τη νέα γκέλα, πίστη για αντεπίθεση το 2024

Ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να βρει λύσεις στον αμυντικό τομέα, μετά τη νέα απώλεια βαθμών της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένος με την ισοπαλία (2-2) στις Σέρρες και θεωρεί πως η Ένωση έχασε και πάλι βαθμούς από ατομικά λάθη.

Παράλληλα, ο προπονητής της Ένωσης θέλει περισσότερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση, έτσι ώστε η ομάδα του να «καθαρίζει» τα ματς και να μη χάνει βαθμούς σε παιχνίδια που προηγείται.

Οι κιτρινόμαυροι καλούνται να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον Αλμέιδα να «τσεκάρει» παράλληλα και ορισμένες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας του.

Παρά τη νέα απώλεια βαθμών και την απογοήτευση, άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ θεωρούν πως μπορούν να αναρριχηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, στη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος.

Άλλωστε, πλην ίσως του Αραούχο (για τον οποίο αναμένεται ενημέρωση σχετικά με το πρόβλημα στο γόνατό του), υπάρχει αισιοδοξία πως από το πρώτο κιόλας παιχνίδι του νέου έτους, στις 3 Ιανουαρίου κόντρα στον Βόλο στην «Opap Arena», θα είναι όλοι οι υπόλοιποι τραυματίες διαθέσιμοι. Ακόμη και ο Πάολο Φερνάντες θα αρχίσει σταδιακά να μπαίνει στις προπονήσεις και δεν αργεί η ώρα που θα πάρει τα πρώτα του λεπτά.

Βέβαια, ο Αλμέιδα θα έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Ζίνι και ίσως (γιατί αρχικά είναι στην προεπιλογή) Μουκουντί και Άμραμπατ στα Κύπελλα Εθνών Ασίας και Αφρικής αντίστοιχα.

Συν τοις άλλοις, χθες συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα ο Μάνταλος και το πιθανότερο είναι να δηλωθεί να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής απέναντι στον Βόλο, αφού τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι «φωτιά», με Ολυμπιακό εκτός, Παναθηναϊκό εντός και Ατρόμητο εκτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ