Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άσχημο νέο για Αλμέιδα – Χάνει 11αδάτο άσο (ΦΩΤΟ)

Μετά τον Ζίνι, ένας ακόμη παίκτης της ΑΕΚ ετοιμάζει… βαλίτσες για την Ακτή Ελεφαντοστού, εκεί όπου θα διεξαχθεί το Copa Africa από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου.

Ο Άρολντ Μουκουντί συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Καμερούν, μιας και έπαιξε στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, επίσημα και φιλικά.

Ο Ριγκομπέρτ Σονγκ στη λίστα της προεπιλογής συμπεριέλαβε 55 παίκτες, από τους οποίους θα προκύψει η τελική αποστολή για την κορυφαία διοργάνωση του αφρικανικού ποδοσφαίρου.

Στους 55 βρίσκεται και ο Κούντε που ανήκει στον Ολυμπιακό και παίζει δανεικός στον Ατρόμητο.

Οι πιθανότητες να βρίσκεται στην τελική αποστολή ο Μουκουντί είναι πολλές, με τον Ματίας Αλμέιδα να στερείται έναν από τους βασικούς του κεντρικούς αμυντικούς για αρκετά παιχνίδια μέσα στον Ιανουάριο.

Εφόσον κληθεί, τότε ο Μουκουντί θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια του Κυπέλλου με τον Άρη, το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Από εκεί και πέρα, εάν το Καμερούν προχωρήσει, τότε ο Αλμέιδα ενδέχεται να μην έχει στη διάθεσή του τον υψηλόσωμο στόπερ ούτε με ΟΦΗ, ΠΑΟΚ και Κηφισιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ