Μετάβαση στο περιεχόμενο

Eurocup Γυναικών: Άνετη νίκη και αναμονή πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός χάρη στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε της Ρουζεμπέροκ με 68-46 και πλέον περιμένει και μαθηματικά την επικύρωση της πρόκρισής του στην επόμενη φάση του Eurocup.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον, με τις «ερυθρόλευκες» να φτάνουν στη νίκη κόντρα στη Ρουζεμπέροκ, που τερμάτισε στον όμιλο χωρίς νίκη.

Πλέον ο Ολυμπιακός περιμένει και την τυπική επικύρωση της πρόκρισης στην επόμενη φάση ως καλύτερος τρίτος, με την οριστικοποίηση να πραγματοποιείται το βράδυ της Πέμπτης (30/11).

Οι «ερυθρόλευκες» πήραν προβάδισμα από την πρώτη περίοδο και το κράτησαν και στο τέλος του ημιχρόνου, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με διψήφια διαφορά (37-26).

Στην επανάληψη εμφανίστηκαν ακόμα καλύτερες και χάρη στο 15-8 της τρίτης περιόδου, μπήκαν στην τελική ευθεία του ματς με τη διαφορά στις παρυφές των 20 πόντων.

Η τελευταία περίοδος είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Ολυμπιακό να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι, να μην επιτρέπει στη Ρουζομπέροκ να απαντήσει και να φτάνει στη νίκη με 68-46.

Πρώτη σκόρερ για την ομάδα του Θάνου Νίκλα ήταν η Μπρουκ Ουίλιαμς, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους, με την Κριστίν Βίτολα να προσθέτει άλλους 17. Στους 9 η Ευγενία Κολλάτου.

Από την πλευρά της Ρουζεμπέροκ, μοναδική παίκτρια με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν Αλεξάνδρα Μπούκοβα με 10.

Τα δεκάλεπτα: 23-14, 37-26, 52-34, 68-46

Δείτε εδώ τα στατιστικά του ματς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ