Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανακατεύει την… τράπουλα ο Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει την Πέμπτη (30/11, 22:00) τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία για την 5η αγωνιστική του Europa League, σ’ ένα παιχνίδι το οποίο είναι πολύ κομβικό.

Οι πράσινοι θα έχουν μία επιστροφή στην ενδεκάδα τους, καθώς ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, που δεν πήρε λεπτό συμμετοχής με τον Άρη, θα μπει στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται να τοποθετήσει στο κέντρο της άμυνας τον Αράο. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε ο Γεντβάι θα κάτσει στον πάγκο.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Βαγιαννίδης με τους Σένκεφελντ-Αράο στο κέντρο της άμυνας, ενώ στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Μλαντένοβιτς.

Από εκεί και πέρα, με δεδομένο ότι ο Αράο μετακινήθει στα στόπερ, τη θέση του θα πάρει ο Πέρεθ, ενώ αυτή του Τσέριν μπορεί να πάρει στο κέντρο κι ο Βιλένα, με τον Μπερνάρ να παίζει σαν επιτελικός μέσος.

Τέλος, στη γραμμή της επίθεσης ο Παλάσιος θα είναι δεξιά, ο Ιωαννίδης στην κορυφή και υπάρχει μια θέση ανοιχτή για Αϊτόρ και Μαντσίνι στην αριστερή πτέρυγα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ