Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γιώργος Κατσαούνης: Ο αγρότης του Survivor άλλαξε σελίδα στη ζωή του – Νέο ξεκίνημα στον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του εδώ και λίγους μήνες, ως αθλητής της πυγμαχίας με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο πρώην παίκτης του Survivor στρέφεται στο άθλημα που άφησε το 2012, όταν και κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών στην κατηγορία των 81 κιλών με τη φανέλα του συλλόγου Ασβάταλος Λάρισας με προπονητή τον Νίκο Οικονόμου.

Δύο χρόνια μετά κατακτά και το κΚπελλο Πραβατζή. Στα χρόνια που ακολούθησαν ο φέρελπις πυγμάχος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το άθλημα που αγαπούσε, λόγω οικογενειακών θεμάτων και κάποιων αρνητικών συγκυριών.

Σε αυτό το διάστημα καταπιάστηκε με τα χωράφια της οικογένειάς του, καλλιεργώντας τα σιτάρια, ενώ τα καλοκαίρια τα περνούσε στη Ζάκυνθο, όπου και ασχολήθηκε με τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Τον 2022 ο Γιώργος Κατσαούνης βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο ως παίκτης του Survivor.

Μετά την έξοδο του από το τηλεπαιχνίδι, αν και του έκαναν πολλές προτάσεις για να λάβει μέρος σε παρόμοιες τηλεοπτικές δραστηριότητες, ο ίδιος προτίμησε να τηρήσει το συμβόλαιο που έχει υπογράφει με την Acun Media.

Στην ομάδα πυγμαχίας του Ολυμπιακού πήγε από μόνος του. Ζήτησε να κάνει μια προπόνηση και μια δεύτερη ευκαιρία για να επιστρέψει στον αθλητισμό.

Όπως αναφέρει: «Ήθελα να ξεφύγω από τα ξενύχτια, το τσιγάρο και το αλκοόλ και να δώσω ένα παράδειγμα στους νέους της πόλης μου, ότι ο αθλητισμός είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί στη ζωή σου. Στα 28 μου άρπαξα την ευκαιρία που μου έδωσαν οι προπονητές του Ολυμπιακού, Πέτρος Γεωργοβρεττάκος και Λευτέρης Λιβάδης, και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Στόχος μου είναι να κατέβω στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με τη φανέλα του αγαπημένου μου “Θρύλου” και να βγάλω τρία τρίλεπτα πάνω στο ρινγκ, όσο δηλαδή διαρκεί ο αγώνας».

Ο αγρότης του Survivor αλλάζει σελίδα στη ζωή του (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ