Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 1: Εντός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Με παιχνίδι στην έδρα τους επιστρέφουν σήμερα στη δράση Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, καθώς υποδέχονται Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό αντίστοιχα για τη 12η «στροφή» της Super League 1.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στις 17:30 τους Αγρινιώτες στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη, με στόχο τη νίκη. Εξάλλου, ακολουθεί το κομβικό παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ (30/11, 19:45) στη Γερμανία για το Europa League και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν θέλει κάποια απώλεια. Από την πλευρά της, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν τα πάει καλά μακριά από το Αγρίνιο και κόντρα στον Ολυμπιακό θα επιδιώξει να είναι ανταγωνιστική.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ντόη, Κίνι, Έσε, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρας, Φορτούνης, Γιόβετιτς.

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μπρ. Ντουάρτε, Οικονόμου, Μλάντεν, Λιάβας, Μπαλντασάρα, Πέρες, Φρ. Ντουάρτε, Τορεχόν, Χουάνπι, Πέδρο.

Ιδιαίτερο παιχνίδι θα γίνει στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό, με τον Πάμπλο Γκαρσία να αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο. Ο Ουρουγουανός τεχνικός επιστρέφει ως αντίπαλος προπονητής στο γήπεδο που αγαπήθηκε όσο λίγοι και θα επιδιώξει να κάνει τη ζημιά στον Δικέφαλο του Βορρά. Βέβαια, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αν και θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ρ. Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας.

Πανσερραϊκός: Χοβάν, Ντάνκερλουι, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Μορέιρα, Κολομπίνο, Τομάς, Μασαρίποφ, Πηλέας, Άλεξιτς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

ΟΦΗ – Βόλος 1-1

Σάββατο 25 Νοεμβρίου

17:30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

19:30 ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός

Κυριακή 26 Νοεμβρίου

16:00 Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης

17:00 ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ

19:30 Λαμία – Ατρόμητος

20:30 Άρης – Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ