Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σχεδόν «τελειωμένη» η μεταγραφή του Ντέιβις στη Ρεάλ, τι λένε οι Ισπανοί

Ένα νέο θρίλερ φαίνεται πως θα διαδραματιστεί το καλοκαίρι του 2024. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα ενημέρωσης, ο αριστερός μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις, βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ισπανική ιστοσελίδα, «Relevo» η οποία έχει εντρυφήσει σε μεταγραφικά θέματα, υποστηρίζει ότι οι Μαδριλένοι, δρομολογούν τις διαδικασίες πώλησης του Φερλάν Μεντί προκειμένου να αδειάσει η θέση για τον υπερταλαντούχο Καναδό.

Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως βρίσκονται στο τελικό στάδιο και η άφιξη του Ντέιβις στη Ρεάλ Μαδρίτης, φαντάζει πιο πιθανή από κάθε άλλη φορά.

Θυμίζουμε ότι οι «μερένγκες» είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 23χρονο αριστερό οπισθοφύλακα, μεταγραφή την οποία «μπλόκαραν» οι παράγοντες της Μπάγερν, εξαιτίας της χρονικής περιόδου η οποία δεν επέτρεπε την αντικατάστασή του.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ