Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μόλις 2 εντός έδρας ματς στις επόμενες 9 αγωνιστικές ο Ολυμπιακός κι αυτά κεκλεισμένων των θυρών!

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε με τον κόσμο του τελικά τον ΠΑΟΚ στο χθεσινό ντέρμπι, μετά την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ για την ερμηνεία του σχετικού κανονισμού και την εσφαλμένη μέχρι πρότινος εφαρμογή του, τονίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρχουν τελεσίδικες ποινές έδρας. 

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτοβάθμιο όργανο της Λίγκας τιμώρησε -μεταξύ άλλων- με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τους ερυθρόλευκους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε, εν αναμονή της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. 

Εφόσον πάντως παραμείνει η ποινή της έδρας, τότε οι φίλοι του Ολυμπιακού θα βρεθούν ξανά στο φαληρικό γήπεδο σε εγχώριο παιχνίδι τον Γενάρη του 2024, στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (10/1/24)!

Στις εννιά επόμενες αγωνιστικές της Super League 1, άλλωστε, οι Πειραιώτες έχουν μόλις δύο εντός έδρας παιχνίδια (με Παναιτωλικό και ΑΕΚ) κι αυτά θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, στην περίπτωση πάντα που δεν ανατραπεί η ποινή τους. 

Ανεξαρτήτως διοργάνωσης, μάλιστα, μόνο στο ένα από τα 12 επόμενα παιχνίδια του θα έχει μαζί του τον κόσμο του ο Ολυμπιακός. Σε αυτό με την Μπάτσκα Τόπολα στο Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ