Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Γκος ο Αστέρας Τρίπολης στο Αγρίνιο!

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή (05/11, 16:00).

Ο Μίλαν Ράσταβατς συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας τον Σον Γκος, ο οποίος έχει ανεβάσει φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις και θα είναι διαθέσιμος για σημαντικό χρόνο στο παιχνίδι του Αγρινίου όπου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του. Πρόκειται για ακόμη μία λύση για την ενίσχυση του άξονα του Αστέρα, αλλά και έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να ανεβάσει την ποιότητα του ρόστερ και να βελτιώσει σημαντικά στο ανασταλτικό κομμάτι την ομάδα.

Επίσης, επέστρεψε στην αποστολή ο Βαλιέντε, όπως και ο Καστάνιο που εξέτισε την τιμωρία του. Εκτός έμειναν οι Γκαρθία, Γκρόζντανιτς για λόγους τακτικής, οι Σίτο-Βίκο είναι ανέτοιμοι, ενώ ο Σουρλής βρίσκεται κανονικά στους εκλεκτούς του Σέρβου τεχνικού, έχοντας ξεπεράσει το θέμα τραυματισμού που έβγαλε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λαμία.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Ντιαρά, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ