Μετάβαση στο περιεχόμενο

Handball Premier: Επιστρέφει στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Σεϊρεκίδης

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Γούσιου στο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με τον Δικέφαλο του Βορρά, έχοντας συμμετοχές και σε αγώνες Champions League, να είναι ο εκλεκτός.

Ο Σεϊρεκίδης, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, αποχαιρέτησε τις αθλήτριες και… μάζεψε βαλίτσες, προκειμένου να ανηφορίσει για Θεσσαλονίκη.

Ο Στέλιος Σειρεκίδης είναι ο προπονητής που έχει κατακτήσει τα δύο πρωταθλήματα με τον ΠΑΟΚ το 2009 και το 2010 (από τα τρία που έχει στο παλμαρέ του ο Δικέφαλος), ενώ έχει πάρει και με τον Φίλιππο Βέροιας το νταμπλ την περίοδο 2015-16, σεζόν που αναδείχθηκε ως ο καλύτερος προπονητής της κατηγορίας.

Επίσης, με τον ΠΑΟΚ στις 6 Σεπτεμβρίου του 2009, έγραψε «χρυσή σελίδα» με την πρόκριση στην στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του χάντμπολ, το EHF Champions League.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει διατελέσει προπονητής του τμήματος την περίοδο 2004-2011, αλλά και τις σεζόν 2017-2019, ενώ αυτή αναμένεται να είναι η τρίτη του θητεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ