Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Η Μπρέντφορντ «έκλεισε» το… σπίτι της Τσέλσι

Απίθανη Μπρέντφορντ «άλωσε» το Λονδίνο! Οι «μέλισσες» έκαναν σπουδαία εμφάνιση και νίκησαν την Τσέλσι με σκορ 2-0 μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ξεπερνώντας την στη βαθμολογία και ανεβαίνοντας στη 10η θέση της Premier League.

Από την άλλη, η Τσέλσι μετράει πλέον μόλις 1 νίκη στα τελευταία 13 εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, και ξέχασε μέσα σε μία μέρα τα θετικά αποτελέσματα που είχε πάρει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Οι «μπλε» ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις λιγοστές ευκαιρίες τους. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από ένα πλάγιο η άμυνα της Τσέλσι δεν οργανώθηκε αδικαιολόγητα, με τον Εμπεμό να βγάζει σέντρα-ξυράφι και τον Ίθαν Πίνοκ να σκοράρει με κεφαλιά στο 58′. 

Μετά το γκολ, οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να γίνουν πιο επιθετικοί, ανεβάζοντας ψηλά τις γραμμές τους, με αποτέλεσμα να δεχθούν αρκετές ευκαιρίες στην κόντρα από την Μπρέντφορντ, που διαχειρίστηκε έξυπνα το ματς.

Στην τελευταία φάση, ο Ρόμπερτ Σάντσες ανέβηκε για το κόρνερ, με την εστία της Τσέλσι να μένει κενή. Μετά το διώξιμο, δύο παίκτες της Μπρέντφορντ έφυγαν μόνοι τους μπροστά, με τον Νιλ Μοπέι να δίνει την ασίστ και τον Εμπεμό να ολοκληρώνει την εξαιρετική του εμφάνιση, υπογράφοντας τον θρίαμβο των φιλοξενούμενων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ