Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Σάκκαρη: «Ενθουσιασμένη που επέστρεψα στο δεύτερο σπίτι μου»

Η Μαρία Σάκκαρη είναι ενθουσιασμένη που επέστρεψε στο Μεξικό για το WTA Finals (29/10-5/11), λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του μεγαλύτερου τίτλου της καριέρας της στη Γουαδαλαχάρα.

«Είναι εκπληκτικό που επέστρεψα στο Μεξικό και που θα αγωνιστώ μπροστά στους Μεξικανούς φαν μου, στο δεύτερο σπίτι μου», είπε η 28χρονη τενίστρια στο γκαλά της διοργάνωσης. «Προφανώς δεν με χαροποίησε καθόλου που η Καρολίνα (Μούχοβα) ήταν τραυματίας (σ.σ. η Μαρία ήταν η πρώτη αναπληρωματική του τουρνουά), αλλά την ίδια στιγμή ήμουν χαρούμενη που θα επέστρεφα στο Μεξικό. Είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινάμε».

Η Μαρία κατάφερε με μια τρομερή αντεπίθεση στο τελευταίο μέρος της σεζόν να σκαρφαλώσει στο Race και να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα (Νο.9), που της έδωσε έτσι κι αλλιώς το δικαίωμα να πάει στο Κανκούν ως αναπληρωματική. Το highlight, φυσικά, της της πορείας αυτής (και της σεζόν της συνολικά) ήταν η κατάκτηση του τίτλου στη Γουαδαλαχάρα.

«Εννοείται πως η Γουαδαλαχάρα μου έδωσε αυτοπεποίθηση», σχολίασε σχετικά η Μαρία. «Ξέρω πως ο κόσμος με αγαπάει εδώ, τον αγαπώ και εγώ, νιώθω πολύ άνετα εδώ. Πάντα απολαμβάνω τον χρόνο μου στο Μεξικό, μου αρέσει πολύ το φαγητό, ο κόσμος, έχω πολλούς φίλους εδώ, είμαι ενθουσιασμένη που θα τους δω και θα περάσω χρόνο μαζί τους. Είναι απλά υπέροχο που επέστρεψα».

Η Μαρία, θυμίζουμε, κληρώθηκε στο Group Bacalar, μαζί με τις Αρίνα Σαμπαλένκα, Έλενα Ριμπάκινα και Τζέσικα Πεγκούλα. Θα κάνει πρεμιέρα τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/10, περίπου στις 02.00) κόντρα στην κορυφαία τενίστρια στον κόσμο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ