Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Βαριά εκτός έδρας ήττα για την Γουέστ Χαμ πριν τον Ολυμπιακό

Η Γουέστ Χαμ διαλύθηκε με 4-1 από την Άστον Βίλα εκτός έδρας, λίγες μέρες πριν έρθει στην Ελλάδα για τον αγώνα τον Ολυμπιακό για το Europa League.

Στο 30’ η Βίλα άνοιξε το σκορ, όταν ο Γουότκινς βρήκε τον Ντάγκλας Λουίζ και εκείνος πήρε μέσα τα χέρια του Αρεολά και στο 51’ ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-0 με πέναλτι το οποίο είχε πάρει ο Κόνσα από τον Έντσον Άλβαρες.

Στο 57’ ο Μπόουεν μείωσε για την Γουέστ Χαμ με σέντρα από δεξιά που πέρασε απ’ όλους και πήγε στα δίχτυα (2-1), σκοράροντας έτσι για 5ο σερί εκτός έδρας ματς και κάνοντας κάτι που στο παρελθόν έχουν καταφέρει μόνο οι Ανρί και Σαλάχ. Στο 74’ οι γηπεδούχοι απέκτησαν ξανά προβάδισμα δύο γκολ όταν ο Γουότκινς με το αριστερό τίναξε τα δίχτυα του Αρεολά για το 3-1, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 89’ ο Λέον Μπέιλι (4-1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ