Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποστολή με Νίνη και Σναϊντερλέν για την Κηφισιά

Την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με την Κηφισιά αναμένεται να γράψει ο Μόργκαν Σναϊντερλέν. Η τελευταία προσθήκη των νεοφώτιστων, πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό ματς με τη Λαμία, στο οποίο σκόραρε και τώρα μπήκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στo «Αθανάσιος Διάκος» (22/10, 16:00) για την 8η αγωνιστική της Super League 1.

Επίσης, στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου είναι και ο Σωτήρης Νίνης που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού. Από την άλλη εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Πέιος, ο οποίος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στη γάμπα, ενώ στους 22 παίκτες της αποστολής δεν βρίσκεται και ο Λοΐκ Λαντρ.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όουμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Λούκα Τσάπαν, Γιάννης Μασούρας, Αλμπέρτο Μποτία, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Φαμπιάν Αντούνες, Σωτήρης Νίνης, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Τζακ Ιπαλίμπο, Ίλιαν Ίλιεφ, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ