Μετάβαση στο περιεχόμενο

Erste Bank Open: Πρεμιέρα κόντρα στον Τιμ ο Τσιτσιπάς (ΦΩΤΟ)

Τον «γηπεδούχο» Ντόμινικ Τιμ θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο της Βιέννης ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας συνεχίζει την πορεία του στην Αμβέρσα, όμως ήδη έμαθε το «μονοπάτι» του στο Erste Bank Open (ATP 500), που ξεκινάει την προσεχή Δευτέρα (23/10).

Ο Στεφ, λοιπόν, κληρώθηκε στο πάνω μέρος του ταμπλό, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αναμετρηθεί με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο.1 του ταμπλό) στα ημιτελικά. 

Πρώτα, βέβαια, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τιμ, που μπορεί να μην βρίσκεται στα καλύτερά του, όμως είναι βέβαιο ότι είναι ικανός να κάνει τη ζημιά στον Στέφανο, παίζοντας μπροστά στους συμπατριώτες του.

Αν περάσει στον δεύτερο γύρο, ο Στεφ θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Βούκιτς ή qualifier, ενώ ο πιθανότερος αντίπαλος στα προημιτελικά είναι ο Τόμι Πολ.

Και ο Μεντβέντεφ, πάντως, έχει επικίνδυνη πρεμιέρα κόντρα στον Αρτούρ Φις, ενώ στον δεύτερο γύρο θα παίξει με Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ή Λορέντζο Μουζέτι!

Στο Νο.2 του ταμπλό είναι ο Γιάνικ Σίνερ, που έχει στη δική του πλευρά τους Σάσα Ζβέρεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Φράνσις Τιάφοου. Ο 22χρονος Ιταλός παίζει στον πρώτο γύρο με τον Μπεν Σέλτον.

Πιθανοί προημιτελικοί (με βάση το ranking)

Μεντβέντεφ-Χατσάνοφ

Τσιτσιπάς-Πολ

Ζβέρεφ-Ρούμπλεφ

Τιάφοου-Σίνερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ