Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2: Άλλαξε έδρα και μέρα το Παναθηναϊκός Β’-Ολυμπιακός Β’, τη Δευτέρα το Καμπανιακός-Λεβαδειακός

Ολική ανατροπή για το ντέρμπι των ομάδων Β’ στη Super League 2, αφού το παιχνίδι Παναθηναϊκός Β’-Ολυμπιακός Β’ για την 4η αγωνιστική άλλαξε έδρα και μέρα διεξαγωγής.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας, αλλάζει η σειρά των αγώνων και την Παρασκευή (20/10, 17:00) θα διεξαχθεί το ντέρμπι στο Ρέντη με γηπεδούχους τους ερυθρόλευκους. Φυσικά, το ντέρμπι του δεύτερου γύρου θα διεξαχθεί στην έδρα του τριφυλλιού.

Το ντέρμπι των «αιωνίων» σε επίπεδο ομάδων Β’ θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της SL2 στο Youtube.

Μετάδοση θα έχουν επίσης τα παιχνίδια ΠΑΟΚ B’-Αιολικός το Σάββατο (21/10) και Ηλιούπολη-Διαγόρας την Κυριακή (22/10).

Παράλληλα, η Super League 2 ανακοίνωσε πως το Καμπανιακός-Λεβαδειακός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (23/10) αντί την Κυριακή, στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Αναλυτικά η ενημέρωση της SL2:

«Σας ενημερώνουμε ότι μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της SUPER LEAGUE 2 ο αγώνας του Α’ ΓΥΡΟΥ της 4ης αγωνιστικής ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β΄ θα διεξαχθεί στην έδρα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ στο Π.Κ ΡΕΝΤΗ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/10/23 στις 17:00 και ο αντίστοιχος αγώνας της 15ης αγωνιστικής του Β’ ΓΥΡΟΥ στο ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ.

Αλλαγή ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, θα διεξαχθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 23/10/23 στις 16:00 στο γήπεδο του Μακεδονικού αντί Σαββάτου στο γήπεδο Καμπανιακού όπως αρχικά είχαμε ορίσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ