Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χάντμπολ-EHF Cup: Άλμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό στην Ιταλία

Με επιθετικό κρεσέντο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός κέρδισε την Σάσαρι στην Ιταλία με 31-24 και μετέτρεψε την ρεβάνς του EHF Cup που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην Ηλιούπολη σε τυπική διαδικασία.

Μετά από ένα νωθρό πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε μπροστά στο σκορ με 13-12, ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Σάββα, έφτασε σε μία νίκη με μία διαφορά που του δίνει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση. 

Ο Σάββας σκόραρε 8 φορές. Μετά το 14-15 στο 36’ οι Πειραιώτες πέτυχαν σερί 5-1, με τέσσερα από τα γκολ να έρχονται από τους Τζηρά και Σλαβούλιτσα.

Οι Ιταλοί σε εκείνο το σημείο προσπάθησαν να μαζέψουν την διαφορά, αλλά οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού την αύξησαν κι άλλο, με τους ίδιους παίκτες και τον Σάββα να σκοράρει 4 φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Σάσαρι: Σαμπάολο, Μανόλιοβιτς 8, Χαλίλκοβιτς 4, Αλντίνι 3, Λαμέλας 3, Ναρντίν 2, Μπρίζιτς 2, Ντέλα Βέτσια 1, Μαλαντρίν 1, Βιντίλι, Μούρα, Ντελόγκου, Μπομπόι, Πιντόρι, Βράνατς, Παβάνι

Ολυμπιακός: Παπαντωνόπουλος, Σάββας 8, Τζηράς 7, Σλαβούλιτσα 4, Παπαβασίλης 3, Σλίσκοβιτς 3, Καραμπουρνιώτης 1, Βίντα 1, Τζιμπούλας 1, Τσιγαρίδας 1, Κάβσιτς 1, Μιχαηλίδης 1, Κανδύλας, Πασσιάς, Μοντόρο, Κοτανίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ