Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιωαννίδης: «Ήμασταν μέτριοι» – Αράο: «Προσαρμόζομαι και βοηθάω την ομάδα»

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και την ισοπαλία (0-0) κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα μίλησε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εικόνα που έχει για την αναμέτρηση: «Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, η εμφάνισή μας δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, ήμασταν μέτριοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ως σύνολο, αλλά και ως παίκτες ξεχωριστά. Αυτό έφερε τη δυνατότητα στη Μακάμπι να γίνει πιο απειλητική και να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, το οποίο δεν το θέλαμε, αλλά στο τέλος νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικός βαθμός, γιατί βρισκόμαστε στους ομίλους και όχι σε κάποια νοκ άουτ φάση. Είναι ένας όμιλος που κάθε βαθμός είναι σημαντικός, όπως και ότι δεν χάνουμε».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Το πρόγραμμα είναι βαρύ. Υπάρχει κούραση, αλλά όπως έχω ξαναπεί, η δουλειά μας είναι αυτή, είμαστε επαγγελματίες κα καλούμαστε να παίζουμε κάθε 3-4 μέρες και να είμαστε έτοιμοι για να βοηθήσουμε την ομάδα».

Για τη διατήρηση του Παναθηναϊκού στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου: «Είναι στα πόδια μας, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και ξέρουμε ότι έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης, γιατί καθημερινά βελτιωνόμαστε και βρίσκουμε καλύτερο ρυθμό και πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι για αντιμετωπίσουμε ομάδες τέτοιου επιπέδου».

Ο Βραζιλιάνος μέσος, Ουίλιαν Αράο, μετά το 0-0 του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα στάθηκε στον βαθμό που πήρε η ομάδα του, αλλά και την προσαρμογή του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ισοπαλία φέραμε δε χάσαμε. Ήταν ισοπαλία εκτός έδρας, συνεχίζουμε δυνατά. Με σύστημα και αυτοπεποίθηση προχωράω, προσαρμόζομαι και πιστεύω θα είμαι χρήσιμος και θα συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ