Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μέχρι και 10 αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για τον ΟΦΗ!

Επικεντρωμένοι πλήρως στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (2/10, 20:00) για την 7η αγωνιστική της Super League 1 είναι στην ΑΕΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον συγκριτικά με το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Ατρόμητο.

Ο Στάνκοβιτς θα παραμείνει κάτω από τα κιτρινόμαυρα δοκάρια, αλλά ο Αργεντινός ενδέχεται να αλλάξει τους υπόλοιπους δέκα της ενδεκάδας!

Σκεφτείτε πως ο Μουκουντί είναι πανέτοιμος, ενώ πιθανότατα και ο Βίντα θα είναι στην αποστολή. Ο Ρότα έτσι κι αλλιώς θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Σιντιμπέ, ενώ ο Μοχαμάντι μπορεί να «φρεσκάρει» τον Χατζισαφί.

Στα χαφ υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσει το αυριανό ματς με τον Σιμάνσκι και τον Πινέδα, αντί του Γιόνσον και του Μάνταλου.

Στην τριάδα πίσω από τον φορ, ο Ελίασον, ο Τσούμπερ και ο Γκατσίνοβιτς μπορούν να μπουν στις θέσεις των Άμραμπατ, Αραούχο και Πισάρο. Κι ο Λιβάι Γκαρσία να παίξει στην κορυφή της επίθεσης αντί του Εζέκιελ Πόνσε.

Φυσικά όλο αυτό σε θεωρητικό επίπεδο, καθώς δεν είναι σίγουρο πως αυτό θα είναι και το αγωνιστικό πλάνο του Αλμέιδα. Μπορεί ο Βίντα να μην είναι έτοιμος για να ξεκινήσει στην ενδεκάδα ή να προτιμήσει να κρατήσει στο βασικό σχήμα κάποιους απ’ αυτούς που έπαιξαν με τον Ατρόμητο, όπως ο Χατζισαφί ή ο Αραούχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ