Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θεραπεία για τρεις στον Άρη πριν τον Ολυμπιακό

Μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι της Τετάρτης (27/09, 20:30) με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο Άκης Μάντζιος δεν είχε σήμερα στη διάθεσή του τους Τζούρασεκ, Σαβέριο και Ρουπ, οι οποίοι έκαναν θεραπεία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για την προπόνηση:

“Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (27/09, 20:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).

Οι Νέβεν Τζούρασεκ και Κίκε Σαβέριο έκαναν θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Λούκας Ρουπ, που επέστρεψε από τη Γερμανία, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή της αναμέτρησης με την πειραϊκή ομάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ