Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλ Κελαϊφί: «Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα ο Εμπαπέ» – Η απάντησή του στον Μέσι

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, είπε ότι ο Εμπαπέ αξίζει να κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα», προσθέτοντας ότι «τα προβλήματα που είχαμε παραμένουν στην οικογένεια και ο Κιλιάν είναι μέλος της οικογένειας».

Παρά την έντονη διαμάχη που υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και το γεγονός ότι ο Γάλλος Παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον γαλλικό σύλλογο, ο Αλ Κελαϊφί εμφανίστηκε ιδιαίτερα… υποστηρικτικός:

«Είμαι υπερήφανος για αυτό που κάνει, καθώς και για αυτό που κάνει όλη η ομάδα. Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και για εμένα του αξίζει η Χρυσή Μπάλα», είπε αναφερόμενος στον Εμπαπέ, ο οποίος μετρά φέτος 8 γκολ σε 5 αγώνες.

Επιπλέον, ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών Γαλλίας έσπευσε να απαντήσει στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος εμφανίστηκε πρόσφατα με επικριτικά σχόλια για όσα συνέβαιναν επί των ημερών του στην Παρί Σεν Ζερμέν:

«Υπάρχουν πολλές συζητήσεις, δεν ξέρω τι έκανε ή τι δεν είπε. Οπως είδαν όλοι -δημοσιεύσαμε και σχετικό βίντεο- γιορτάσαμε με τον Μέσι στην προπόνηση και  γιορτάσαμε και ιδιωτικά για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Αλλά με σεβασμό, αφού είμαστε γαλλικός σύλλογος. Ηταν φυσικά ευαίσθητο να πανηγυρίσουμε στο γήπεδο. Πρέπει να σεβαστούμε τη χώρα που νίκησε, όπως και τους συμπαίκτες του στην γαλλική ομάδα και τους φιλάθλους μας. Αλλά ήταν και παραμένει ένας απίστευτος παίκτης, ήμασταν υπερήφανοι που τον είχαμε εδώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ