Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ-Ομπράντοβιτς: «Σπουδαίος άνθρωπος ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Δηλώσεις ενόψει του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο οποίο θα βρεθεί μαζί με την Παρτιζάν, έκανε ο προπονητής της, Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά που θα βρεθεί για ακόμα μια χρονιά στο τουρνουά που διεξάγεται προς τιμήν του θρυλικού παράγοντα των «πράσινων», εκφράζοντας την αγάπη και τον σεβασμό που αισθάνεται τόσο για εκείνον, όσο και για την οικογένειά του, ενώ θυμήθηκε και τις μεγάλες στιγμές που έζησαν μαζί!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πολύπειρου προπονητή:

«Για ακόμα μια φορά νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που είμαστε μέρος του τουρνουά προς τιμήν του κ. Παύλου Γιαννακόπουλου. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Προσωπικά, αγαπώ και σέβομαι τόσο εκείνον, όσο και όλη την οικογένειά του. Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό που μας κάλεσε για άλλη μια φορά να είμαστε εκεί. Για εμάς θα είναι πάντα μεγάλη μας χαρά. Για μένα, είναι κάτι πολύ πολύ ιδιαίτερο να συναντηθώ ξανά με ανθρώπους που αγαπώ πολύ.

Μιλώντας για τον κύριο Παύλο, θα πάω πίσω το χρόνο και θα θυμηθώ τα πάντα από εκείνη την περίοδο που εκείνος δημιούργησε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα εντός της ομάδας. Εξαιτίας αυτού, όλοι τότε αισθανόμασταν κομμάτια μιας μεγάλης οικογένειας. Χάρη σ’ εκείνον, τον κύριο Θανάση και τον κύριο Κώστα περάσαμε φοβερά χρόνια μαζί τα οποία δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Για ακόμα μια φορά είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι με την ομάδα μου σε αυτό το τουρνουά».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ