Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σκορίλας: «Ήταν ζήτημα εμπειρίας»

 Ο Αλέξανδρος Σκορίλας αφήνει πίσω του το ματς με τον Άλεξ Μόλκαν, ενώ «υποκλίνεται» στον κόσμο που βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο.

«Δεν υπήρχε άγχος», είπε ο 23χρονος τενίστας. «Ήταν ένα ματς όπως όλα τα άλλα και το γεγονός ότι έπαιζα με αυτόν τον παίκτη σήμαινε ότι έπρεπε να βρω λύσεις πιο γρήγορα. Τις βρήκε αυτός πιο νωρίς από εμένα. Το πρώτο σετ κρίθηκε σε κάποια μπρέικ που εγώ δεν έκανα και τα έκανε αυτός. Ήταν σίγουρα πιο έμπειρος, πιο προσγειωμένος στους κρίσιμος πόντους και έπαιξε πιο έμπειρα σε σχέση με εμένα. Έχω παίξει αυτούς τους πόντους με άλλους παίκτες και τους έχω παίξει καλύτερα, οπότε αισθάνθηκα σαν να είμαι από την άλλη πλευρά. Δεν πρόλαβα να επιβάλλω το παιχνίδι μου, αλλά συνεχίζουμε».

«Η προσπάθεια ήταν εκεί, πήγαινα για κάθε μπάλα, έτρεχα για τα πάντα. Παρότι ήταν κάποιες φορές μπροστά με 40-15, 40-30 ήμουν σε κάθε πόντο εκεί, ήμουν επιθετικός όποτε μπορούσα. Εκείνος σέρβιρε καλύτερα, πιο άνετα».

Θα χρησιμοποιήσει αυτή την εμπειρία για το αυριανό ματς; «Το τι έγινε σήμερα είναι κάτι που τελείωσε, το έχω διαγράψει από το μυαλό μου. Προσαρμόζω την τακτική για έναν διαφορετικό παίκτη. Απλά θα κρατήσω κάποια πράγματα που χρειάζονται βελτίωση για αύριο. Θα τα βάλω στο μυαλό μου και θα δουλέψω ένα καλύτερο πλάνο».

Ο Αλέξανδρος, τέλος, ήταν πολύ ευχαριστημένος με την ατμόσφαιρα στο Καλλιμάρμαρο.«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο. Προσπαθούσε να βοηθήσει σε κάθε πόντο, ακόμα και όταν το σκορ ήταν 4-1, 5-1. Ήταν εκεί σε κάθε πόντο και το εκτιμώ, είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ