Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για τη «μάχη» του Αγρινίου

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (16/9, 20:30).

Οι πράσινοι θέλουν να κάνουν ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια να στραφούν στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League στο ΟΑΚΑ, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Βιγιαρεάλ (21/9, 19:45).

Στα θετικά για το τριφύλλι είναι ότι πλέον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει, εκτός από αυτά των Γεντβάι και Βαγιαννίδη, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Σέρβο τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Γιοβάνοβιτς φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» οι περισσότερες θέσεις.

Πιο αναλυτικά, ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα, ενώ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα δούμε τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ. Βέβαια, τη θέση του Χουάνκαρ διεκδικεί ο Μλαντένοβιτς μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Εθνική Σερβίας.

Στο κέντρο προβάδισμα έχουν οι Πέρεθ, Βιλένα και Μπερνάρ, ενώ στην επίθεση φαβορί είναι ο Παλάσιος δεξιά, ο Μαντσίνι αριστερά και ο Σπόραρ στην κορυφή.

Όμως, είναι πολύ πιθανό να δούμε μία μεγάλη έκπληξη από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Αυτή θα είναι η συμμετοχή του Βέρμπιτς στο βασικό σχήμα, όπως είχε συμβεί και στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Εκεί όπου ο Βέρμπιτς βρέθηκε στις αρχικές επιλογές, όμως μια ενόχληση στην προθέρμανση τον άφησε εκτός.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Σλοβένος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δίνει ακόμα περισσότερες πιθανότητες σε αυτό το σενάριο. Κι αυτό, γιατί ο Γιοβάνοβιτς θα μπορέσει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Βέρμπιτς και θα έχει ξεκούραστο τον Μαντσίνι για τα ματς με Βιγιαρεάλ και ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ