Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίσημο: Ανακοίνωσε Γκλέιζερ ο ΟΦΗ

Κάτοικος Ηρακλείου και παίκτης του ΟΦΗ έγινε σήμερα (11/9) και επίσημα ο Νταν Γκλέιζερ, καθώς οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την προσθήκη του Ισραηλινού ανασταλτικού μέσου. Ο 26χρονος διεθνής βρίσκονταν ήδη στην Κρήτη και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ετσι για χάρη της ελληνικής ομάδας θα παίξει πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του Νταν Γκλέιζερ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα μας.

Ο 26χρονος μέσος, ο οποίος είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ, γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1996 στο Τελ Αβίβ.

Έχει καταγράψει 194 συμμετοχές και δύο γκολ με τα χρώματα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία κατέκτησε δυο φορές το πρωτάθλημα, δυο φορές το Super Cup και μια φορά το Κύπελλο Ισραήλ, έχοντας παράλληλα αναδειχθεί ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χώρας για το 2020.

Ο Νταν Γκλέιζερ έχει αγωνιστεί επίσης στις Μπεϊτάρ Τελ Αβίβ (43 συμμετοχές, 2 γκολ) και Μακάμπι Νετάνια (30 συμμετοχές, 1 γκολ). Μετρά 18 συμμετοχές με το εθνόσημο του Ισραήλ, έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

Νταν, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ