Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έτοιμα για μεγάλο «μπαμ» τα Χανιά! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να άφησε τον αγαπημένο του Παναιτωλικό, αλλά ο Χόρχε Ντίας δεν θα αναγκαστεί να αφήσει και την Ελλάδα για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ωστόσο, θα χρειαστεί να μετακομίσει από το Αγρίνιο στα Χανιά και την Κρήτη.

Ο 34χρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στα Χανιά ως ελεύθερος, αφού ολοκλήρωσε την παρουσία του στην ομάδα του Αγρινίου έπειτα από έξι χρόνια! Είχε έρθει το καλοκαίρι του 2017 ως ελεύθερος από τη Ρεάλ Σαραγόσα.

Συνολικά φόρεσε 171 φορές τη φανέλα του Παναιτωλικού, σκοράροντας 10 γκολ και μοιράζοντας 12 ασίστ, ενώ πέρυσι πραγματοποίησε 29 συμμετοχές, δίνοντας και 3 ασίστ στα 2.111 λεπτά που αγωνίστηκε.

Η παρουσία του στην ομάδα του Αγρινίου ήταν σημαντική. Φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού τα τελευταία χρόνια και μετά τη φυγή του από τον Παναιτωλικό, η διοίκηση του συλλόγου πήρε την απόφαση να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 11 για τη φετινή σεζόν, προκειμένου να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τον σπουδαίο αυτόν παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ