Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Βαράν λύτρωσε την Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα της Premier League!

Ο Ραφαέλ Βαράν ήταν ο πρωταγωνιστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα της στη νέα σεζόν, αφού χάρη σε γκολ του έκαμψε την αντίσταση της Γουλβς με 1-0 στο “Ολντ Τράφορντ”. 

Ο Γάλλος στόπερ είχε πολλή δουλειά στα μετόπισθεν, όπως και ο Αντρέ Ονανά στο ντεμπούτο του κάτω από τα καρέ των “κόκκινων διαβόλων” (ντεμπούτο έκανε και ο Μέισον Μάουντ). Οι “λύκοι” δημιουργούσαν περισσότερους κινδύνους, κυρίως με τον Ματέους Κούνια, ο οποιος ανέλαβε να τελειώσει τις περισσότερες φάσεις, όμως ήταν άστοχος.

Η κορυφαία από αυτές σημειώθηκε στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, όπου βρήκε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού από πολύ κοντά και κατόπιν η δράση μεταφέρθηκε στο γήπεδο των φιλοξενουμένων. Ο Ζοσέ Σα έγινε πρωταγωνιστής, όμως δεν κατάφερε να κάνει κάτι στο 76ο λεπτό, όταν ο Άαρον Γουάν Μπισάκα βρήκε μόνο του στη μικρή περιοχή τον Βαράν, που άνοιξε το σκορ.

Η πίεση της Γουλβς στα τελευταία λεπτά ήταν ασφυκτική και μάλιστα οι παίκτες του Γκάρι Ο’ Νιλ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι στον Σάσα Κάλαϊτζιτς, όταν έπεσε πάνω του ο Ονάνα, το οποίο δεν καταλογίστηκε ακόμα κι όταν είδε τη φάση στο VAR ο διαιτητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ