Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κοσμάς και Παπακώστα στο πλευρό της μητέρας του Μιχάλη – Το μήνυμα Μελισσανίδη στην οικογένεια

Ο Γιώργος Κοσμάς και η Ανθη Παπακώστα επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο την μητέρα του δολοφονημένου Μιχάλη και τους τρεις τραυματίες οπαδούς μας που νοσηλεύονται επίσης. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μίλησαν με την μητέρα του Μιχάλη που συνοδεύεται με καρδιολογικές ενοχλήσεις (σ.σ. δεν έχει υποστεί έμφραγμα).

Εκτός από τα συλλυπητήρια εξέφρασαν στην ίδια και στον αδερφό του Μιχάλη την πρόθεση της ΠΑΕ να καλύψει τα έξοδα για την κηδεία. Ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε πως η μητέρα και ο αδελφός του Μιχάλη, αξιοπρεπέστατοι και με μεγάλη ευγένεια, ευχαρίστησαν αλλά εξέφρασαν την επιθυμία να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα καθώς θέλουν να κάνουν κάτι τελευταίο για τον ΜΙχάλη τους, όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Σημειώνουμε και πάλι την αξιοπρέπεια και το μεγαλείο του ήθος της οικογένειας. Παρόλα αυτά μεταφέρθηκε μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη πως στο επόμενο διάστημα η ΠΑΕ ΑΕΚ θα δείξει την συμπαράσταση τους με άλλους πρόσφορους τρόπους σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Από κει και πέρα τόσο στην μητέρα και τον αδελφό του Μιχάλη όσο και στους τραυματίες και στους συγγενείς τους, οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξήγησαν πως είχαν κάνει τα πάντα για να μη συμβούν όσα συνέβησαν, αλλά δεν ήταν στο χέρι τους μετά από ένα σημείο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τους δηλώθηκε πως είναι στην διάθεση τους συνεχώς για οτιδήποτε χρειαστούν άπαντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ