Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – «Μπαμ» στα εξτρέμ με τον Τουρ Ντιέρκς ο Ατρόμητος

Κίνηση από το πάνω ράφι για τον Ατρόμητο μια και οι Περιστεριώτες βρίσκονται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν μια σπουδαία μεταγραφή για τα φτερά της επίθεσης. Το αστέρι, λοιπόν, έχει έρθει σε συμφωνία με τον διεθνή με όλες τις μικρές εθνικές του Βελγίου, Τουρ Ντιέρκς.

Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός έχει 123 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της πατρίδας του και τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Βέστερλο.

Παλαιότερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της αθηναϊκής ομάδας είχε περάσει από την Μπριζ, την Κόρτραϊκ και τη σεζόν 16/17 τον είχε αγοράσει η Άντβερμπ με 650.000 ευρώ.

Πέρυσι ο Ντιέρκς είχε καταγράψει 34 συμμετοχές με 6 γκολ και 3 ασίστ. Τις επόμενες μέρες ίσως και ώρες αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή η μεταγραφή του στην ομάδα του Κρις Κόλμαν.

Ο Ατρόμητος πήρε τις καλύτερες των συστάσεων από τον συμπατριώτη του και ποδοσφαιριστή των Περιστεριωτών, Ντε Μποκ. Εφόσον πια ο παίκτης περάσει με επιτυχία εργομετρικές/ιατρικές εξετάσεις τότε τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Ατρόμητου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ