Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ- Γιάννης Βρούτσης: «Τιμή για εμένα να υπηρετήσω τον αθλητισμό»

Στο Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των κ.κ. Γιάννη Οικονόμου και Γιάννη Βρούτση, μετά την αναδιοργάνωση του υπουργικού σχήματος, που έγινε αναγκαία λόγω της παραίτησης του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Νότη Μηταράκη.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Οικονόμου ανέλαβε τα καθήκοντα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αντικαθιστώντας τον κ. Μηταράκη, ενώ ο Γιάννης Βρούτσης ανέλαβε χρέη αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Οι δύο νέοι υπουργοί ορκίστηκαν σήμερα το απόγευμα, στις 7, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Μετά την ορκωμοσία τους, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την ευκαιρία που τους παραχωρήθηκε να υπηρετήσουν στον τομέα του αθλητισμού και της παιδείας.

Ο Γιάννης Βρούτσης, με τις νέες του ευθύνες, εξέφρασε τη χαρά και την τιμή που αισθάνεται που μπορεί να συμβάλει στην προώθηση του αθλητισμού και της παιδείας στη χώρα. Επίσης, εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να εργαστεί με αφοσίωση προκειμένου να προαχθούν οι αθλητικές δραστηριότητες και η παιδεία στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ