Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δύο συλλήψεις για άγριο οπαδικό επεισόδιο βίας στο Ηράκλειο Κρήτης

Έντονα επεισόδια βίας σημειώθηκαν πριν από λίγες μέρες στο Ηράκλειο Κρήτης, μεταξύ οπαδών του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού. Οι αγριότητες εξελίχθηκαν περίπου στις 11 το βράδυ, όταν 13 οπαδοί από τις δύο αντίπαλες ομάδες συναντήθηκαν στην περιοχή των Καμινίων.

Σύμφωνα με το «creta24», η σύγκρουση παρουσίασε σκηνές αποκρουστικής βίας, με τους εμπλεκόμενους να φορούν κράνη και να χρησιμοποιούν μεταλλικά αντικείμενα, ενώ ακούστηκαν ακόμα και φωτοβολίδες. Οι αρχηγοί αυτής της άγριας συμπλοκής προσπάθησαν με επιθέσεις να πληγώσουν ο ένας τον άλλον, δημιουργώντας ανυπολόγιστο κίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια.

Το συμβάν έγινε σήμα κινδύνου για τις αρχές και σήμερα το πρωί η αστυνομία Ηρακλείου προχώρησε σε σημαντική επιχείρηση ασφάλειας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και προχώρησαν στην έρευνα των οικιών οκτώ ατόμων που αναγνωρίστηκαν ως κύριοι δράστες της σύγκρουσης. Κατά τη διάρκεια των έρευνών τους, εντοπίστηκαν ρόπαλα στα σπίτια δύο εκ των οκτώ αυτών ατόμων.

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη δύο από αυτούς, ενώ ερευνά περαιτέρω τις λεπτομέρειες του συμβάντος και τους λοιπούς εμπλεκόμενους. Οι συλληφθέντες, ηλικίας περίπου 30 ετών, αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ