Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σημαντική αποκάλυψη για Μίροτιτς

Το «σίριαλ» Μίροτιτς δεν φαίνεται να έχει σταματημό. Πλέον, στα σενάρια για του πού θα πάει ο 32χρονος φόργουορντ προστίθενται και αυτά που ψάχνουν τον λόγο για το «όχι» στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα ανέφερε πως δεν θα πάει στην Σερβία (παρόλο που είχε συμφωνήσει σε όλα με την Παρτιζάν), καθώς δέχεται συνεχόμενες απειλές για τη ζωή του και την οικογένειά του.

Όμως, σημερινό δημοσίευμα της «Republica» ανατρέπει τα πάντα, λέγοντας πως η απόφασή του να αφήσει την Παρτιζάν και γενικότερα την Σερβία ο Μίροτιτς, είναι αποτέλεσμα και επιθυμία της εκκλησίας!

Μάλιστα, αναφέρουν πως η εκκλησία ενεπλάκη στην υπόθεση, ώστε να μη διχάσει περισσότερο τον κόσμο της Σερβίας και να αποτρέψει τη μετακίνηση του Μίροτιτς σε μία από τις δύο ομάδες.

Είναι γνωστό πως ο πρώην NBAer είναι πιστός στη θρησκεία του και έπειτα από συνομιλία που είχε με υψηλόβαθμα στελέχη της εκκλησίας, φαίνεται να πήρε αυτή την απόφαση.

Το σέρβικο δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως η οικογένειά του και η θρησκεία του αποτελούν τα δύο βασικότερα πράγματα στη ζωή του, επομένως έπαιξαν σημαντικότατο ρόλο και στην απόφαση του παίκτη να αγωνιστεί έξω από τη Σερβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ