Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι πρώτες αποφάσεις Λουτσέσκου για το ρόστερ του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ  επέστρεψε στη βάση του. Το αθλητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία γέμισε και η ομάδα μπήκε στη τελική ευθεία για τα παιχνίδια κόντρα στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Όπως ακριβώς αναμενόταν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε τις αποφάσεις του για το ρόστερ, γνωστοποιώντας πως οι Παναγιώτου, Γκορντεζιάνι, Κανίς και Π.Τζίμας δεν θα συνεχίσουν να προπονούνται με την πρώτη ομάδα μετά από απόφαση του τεχνικού επιτελείου.

Ο Άλι Σαμάτα συμμετείχε για πρώτη φορά με την ομάδα στην προπόνηση, η οποία περιελάμβανε δουλειά σε δύο γκρουπ, τα οποία δούλεψαν εναλλάξ στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της τακτικής και τουρνουά τριών ομάδων στο φινάλε.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ λόγω καθυστέρησης στην πτήση του, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ μόνος δούλεψε ο Ζόαν Σάστρε, το όνομα του οποίου είναι το μοναδικό στο ιατρικό δελτίο. Αύριο ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ