Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Είναι κιριλέ και ταξιδεύουν με αυτό όλο το Αιγαίο και το Ιόνιο – Το πολυτελές σκάφος των Στεφανίδου και Ευαγγελάτου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος λατρεύουν τα καλοκαίρια τους – όταν δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις – να τα περνάνε στα ελληνικά νησιά.

Με το σκάφος τους έχουν… οργώσει όλο το Αιγαίο και όλο το Ιόνιο, απολαμβάνοντας τις ομορφιές των της χώρας.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά καιρούς έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από τις εξορμήσεις τους.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει ποζάρει πολλές φορές πάνω στο πολυτελέστατο σκάφος τους με εντυπωσιακά μαγιό, με τους followers της να την αποθεώνουν, δείχνοντάς μας παράλληλα και το εσωτερικό του.

Πολλές φορές μαζί τους παίρνουν και τα παιδιά τους.

Φωτογραφίες και βίντεο από το σκάφος της Στεφανίδου και του Ευαγγελάτου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ